NLP ne işe yarar?

NLP ne işe yarar?

NLP nedir? NLP açılımı Neuro Linguistic Programming; sinir dil programlaması olarak tanımlanabilir. NLP 1970’li yılların başında, Matematikci – Gestalt Terapisi uzmanı Dr. Richard Bandler ile linguistik (Dilbilim) profesörü olan John Grinder’in , belirli becerilere sahip olan insanlar ile bu becerilerde mükemmel..

Kuantum Koçluk İle Zihine Yeniden Format Atmak Mümkün

Hayat bize her gün hatta her an  yeni bir şeyler öğretir. Yaşadığımız her deneyimin içinde almamız gereken ve bizi ilerleten bir öğreti yatar. Bu öğretiyi göremediğimizde, yaşam, dersini bize aktarmak için tekerrüre devam eder .Bu olaylar her zaman negatif olmak zorunda değildir ama biz çoğunlukla acı, nefret, üzüntü, korku gibi negatif duygul..

Yaşam Cesurları Sever

Yaşam Cesurları Sever

Çiftlikten çiftliğe, yarıştan yarışa koşarak atları terbiye etmeye çalışan gezgin bir at terbiyecisinin genç oğlu, orta ikideyken öğretmeni onlardan, büyüdüğü zaman ne olmak ve yapmak istediği konusunda bir kompozisyon yazmasını ister. Çocuk, bütün gece oturup günün birinde at çiftliğine sahip olmayı hedeflediğini anlatan yedi say..

Hedeflere Ulaşmak

Hayatta yapmak, olmak ve sahip olmak istediğimiz her şey bizi mutluluğa götürür.Bunları elde etmek, hedeflerle yaşamayı  gerektirir.Hedefli bir yaşam nereye ulaşacağınızı bilerek, o yaşama emin adımlarla gidebilme becerisinin gelişmesidir.Biraz daha açarsak hedef odaklı yaşam,koçluk bakış açısına göre; Hayatınızda nereye gitmek istediğinizi..

Ulaştığınız Hedefler Gerçekleştirilmiş Hayallerdir

Alice, bahçedeki delikten aşağı düşmüştür. Önünde iki tane kapı vardır. Hangisinden gideceğine karar veremez. Peşine düştüğü tavşan da onu izlemektedir. Alice tavşana sorar: “Hangi kapıdan gitmeliyim?”. Tavşan cevap verir : “ Nereye gitmek istiyorsun? “. Alice: “ Bilmiyorum “ , der… Bunun üzerine tavşan..

Ücretsiz bilgi almanız için sizi arayalım!