HAYAL KIRIKLIĞIMI YAŞIYORSUNUZ

HAYAL KIRIKLIĞIMI YAŞIYORSUNUZ

İnsanlar bizi kırmaz, üzmez. insanlara yüklediğimiz anlamlar gerçekleşmediğinde biz hayal kırıklığına uğrarız. Ulaşmak istediğimiz hayallerimizi kendi irademiz dışındaki, kişi veya olaylara bağlı kılarsak, yaşam bizi hayalkırıklığına uğratır. O yüzden ; O beni hayal kırıklığına uğrattı deme," Ben burada hayallerimi gerçekleştirmek için iradem..

BEKLENTİDE YAŞAMAK

BEKLENTİDE YAŞAMAK

BEKLENTİDE YAŞAMAK Hayatın devamlılığı yaşam enerjisine bağlıdır. Yaşam enerjisini ise gelecekte olmasını istediğimiz hayallerimizden, iyimserlikle beklediğimiz umutlardan alırız Her istek bir beklenti oluşturur. İki türlü bekleyiş vardır. Olacağından emin olduğumuzu beklemek.. Kendimizden ümidi kesip başkasından bizim hayatımızın kurtarıcısı ..

KİMİN HAYATINI YAŞIYORSUN?

KİMİN HAYATINI YAŞIYORSUN?

KİMİN İÇİN YAŞIYORSUN? Ailem, eşim, sevgilim…. Beğenilmek ve sevilme arzusu için ! Ailem, arkadaşlarım, patronun …..Takdir edilmek ve başarılarınla gurur duyulması için! Akrabalarım, komşularım, arkadaşlarım, kısacası elalem ……Kabul görmek ve onay almak için, YA DA……………&he..

DEĞİŞİM BU KADAR ZOR MU?

DEĞİŞİM BU KADAR ZOR MU?

 DEĞİŞİM BU KADAR ZOR MU?  Değişim için önce değişimin bizim için ne anlam ifade ettiğini sormak gerek.  Çünkü  her değişim önce bir kararla başlar. Karar almak için en önemli soru ise ;  Değişmek istiyor muyum? İstemiyor muyum? Neden karar almak gerekir derseniz, karar almak niyet etmektir. Niyet ise bilinçaltının bilin..

YAŞIYOR MUSUN? YAŞAMINI TÜKETİYOR MUSUN?

YAŞIYOR MUSUN? YAŞAMINI TÜKETİYOR MUSUN?

 YAŞIYOR MUSUN?  YAŞAMINI TÜKETİYOR MUSUN? Tüketilen yaşam,  ne zaman bittiğini anlamadığınız bir tüp  diş macunu gibidir. Tüketilen Yaşamlar ; her gün alışkanlık haline  getirilen  davranışların rutine bindiği, ne zaman sabah, ne zaman akşam olduğunu anlamadığımız süreçte tüketilen ve hiç bitmeyecekmiş gibi, her gü..

Ücretsiz bilgi almanız için sizi arayalım!